ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ''


Αν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια ανθρωπότητα εστερημένη της Ελληνικότητος,η εικόνα που θα προέκυπτε θα ήταν εκείνη ενός κόσμου βυθισμένου στην άγνοια,την δυστυχία,την πείνα,την εξαθλίωση,την τυραννία,την αγριότητα και την παράνοια.Ο Ελληνικός τρόπος αντιλήψεως της ζωής και του κόσμου,εφαρμοζόμενος στο πνεύμα και την πράξη ως διάλογος,έλεγχος,έρευνα,θεωρία,απόδειξη,σε μια φράση:

'Ελλογη προσέγγιση της πραγματικότητας

είναι σήμερα περισσότερο υπαρκτός και ισχυρός,όπου γης,από κάθε άλλη περίοδο.
Μετά την ιστορική δολοφονία της τον Μεσαίωνα,την αβέβαιη επανεμφάνισή της στην ''Αναγέννηση'',την δημιουργική της παρουσία στούς επόμενους αιώνες,η Ελληνικότητα σήμερα,στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών,έδειξε με τον πιο επιβλητικό τρόπο,ότι:

'Ο,τι σπουδαίο διαθέτει ο άνθρωπος,την Επιστήμη,την Τεχνολογία,την Δημοκρατία,τον Στοχασμό και τον Πολιτισμό είναι αποκλειστικώς τέκνα δικά της.

Δώρο χωρίς ανταπόδοση της Ελλάδος προς την ανθρωπότητα ήταν η προσφορά αυτή,άνθος που φύτρωσε σε μια γωνιά του πλανήτη και εγονιμοποίησε με την γενεσιουργό γύρη του ολόκληρη τη γή.
Αυτή η γωνιά,που εδαφικά συμπίπτει με το σημερινό κράτος ''Ελλάδα'',''αμείφθηκε'' στην συνέχεια για αμέτρητους αιώνες με το αίμα,την καταστροφή,τον βανδαλισμό,την τυραννία,το σκότος,την ταπείνωση,δηλαδή με το μίσος του Εξουσιασμού,που έδρασε εγκληματικά και δρά ακόμη,ως θρησκευτικός,κρατικισμός και κοινωνικο-οικονομισμός.

Η βαρβαρότης οργίασε και ακόμη οργιάζει σ'ένα χώρο,που είναι ιερός και απαραβίαστος για όλη την ανθρωπότητα,που θα πρεπε να είναι τόπος προσκυνήματος,που θα πρεπε κυρίως και πρωτίστως να λειτουργεί ως οδηγός-δείκτης του τί είναι Αληθινό και τι Ψεύτικο,του τί είναι 'Ελλογο και τί Παράλογο.
'Ετσι το αρχαίο πανάκριβο δώρο της Ελληνικότητος προς την ανθρωπότητα θα ανηπαρήγετο συνεχώς και δημιουργικά,για να προσφέρει λύσεις στα προκύπτοντα αδιέξοδα,αλλά και για να χρησιμεύει ως αποτρεπτικό της Εκτροπής που επεχείρησαν και επιχειρούν οι εξ-ουσιαστές με την διαστρέβλωση,''Ιδιοποίηση'',πλαστογράφηση και εκβαρβάριση του απεφθώς Ελληνικού.
'Οσο γιγαντώνεται η Ελληνικότητα στον κόσμο τόσο η ανάγκη συνειδητοποιήσεως της γίνεται πιο επιτακτική.Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς,για να γίνει πράξη η συνειδητοποίηση αυτή.Η Ελληνικότητα ''λειτουργεί'' με δικούς της νόμους..

Κανείς δεν την προπαγάνδισε ποτέ
Κανείς δεν την έκανε ''Ιδεολόγημα'' ποτέ
Κανείς δεν αγωνίστηκε για να κυριαρχήση αυτή επάνω στον πλανήτη.

Επεβλήθη ''από μόνη της'' χάρις στην τεράστια πνευματική δύναμη και Αλήθεια που εγκλείει·όπως μόνη της θα ''λειτουργήσει'' και στις συνειδήσεις των ανθρώπων,αυτών που ζούν και που σκέφτονται ελληνικά χωρίς να το ξέρουν.Αυτοί θα βιώσουν κάποια στιγμή το γεγονός ότι αυτή είναι η μόνη και γνήσια πνευματική τους μητέρα.

Η στιγμή αυτή πλησιάζει.Ας μην σας ξεγελάει η σημερινή λύσσα του εβραϊκού εξουσιασμού.

Προσέξτε την μάχη που δίνει σε παγκόσμια κλίμακα...

Είναι μάχη σπασμοδική,
Ξετσίπωτη,
Παιδαριώδης.
Στηρίζεται στο ψευδές,το μυστικιστικό,το παραδοξολογικό.

Τα ''πνευματικά'' όπλα που χρησιμοποιεί είναι για γέλια.....

Αντί της ευτυχίας μια πολιτισμένης ανθρωπότητας προτείνει:

Μεσσίες
Προφήτες,
Δόγμα
Εξορκισμούς,
Θεοκρατία και Μυστήριο.

Είναι φανερό πλέον,ότι το συνταγολογιό του...ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Και είναι βέβαιο,ότι αν οι ''συνταγές'' του αυτές ''έπιασαν'' κάποτε σ'ένα κόσμο

χωρίς επιστήμη,χωρίς ηλεκτρονική τεχνολογία,
χωρίς επαφή με το Διάστημα,

σήμερα είναι σαν να ζητά από τον σύγχρονο άνθρωπο να ξαναγυρίσει στην πείνα το έρεβος και την βαρβαρότητα,αποκηρύσσοντας και αποβάλλοντας ό,τι καλό έχει κατακτήσει αφ'ότου ζεί.Δεν υπάρχει καμία δύναμη που να μπορεί να αποτρέψει την αναγνώριση της Ελλάδος ως γενέτειρας του Πολιτισμού και της εξελληνιζόμενης οικουμένης.

Η επερχόμενη αυτή πραγματικότης είναι το όραμα παντός 'Ελληνος.

Προβλέπουμε έλλογα και αγγίζουμε χειροπιαστά το μέλλον μας.

'Οσο ο εβραϊκός(ερεβαϊκός) εξουσιασμός θα συρρικνώνεται,όσο το εβραϊκό,Ρωμαίϊκο κατασκεύασμα(κρατικισμός-θρησκευτισμός-κοινωνικοοικονομισμός) που επί 2.100 χρόνια συντήρησε

την ήττα
την αφελλήνιση
την άγνοια
το μίσος,
και τον σκοταδισμό,

πάνω στον ιερό μας χώρο θα υποχωρεί.Κι άν ποτέ (ξανα)σκοτεινιάσει ο κόσμος από καινούργιους βαρβάρους και δειδιδαίμονες,η λέξη 'Ελληνας θα εξακολουθεί να σημαίνει εκείνον που κρατάει τη σκέψη του 'Αφοβη,Aδέκαστη κι Ελεύθερη.

Γιατί μόνον ο Ελεύθερος μπορεί να καταφάσκει την τραγική ουσία της ζωής πεθαίνοντας αδεώς(χωρίς φόβο δηλαδή) και γενναίως,και το σημαντικότερο χωρίς ανταπόδοση σε αμφίβολης ευφιίας ''Κήπους της Εδέμ''.

Γύρνα πίσω στο φώς και την Σοφία των Προγόνων σου,ως αρμόζει για να λέγεσαι και να είσαι 'Ελληνας.

Η ιδέα της ελευθερίας είναι κάτι παραπάνω από μια λέξη...'Ελληνες,αγωνισθείτε γι'αυτήν...Γι'αυτό το ιδανικό που πέθαναν οι Πρόγονοί μας...Γι'αυτό που δοξάστηκαν...Γι'αυτά που σας "έκλεψαν" και κατέστρεψαν...'Ολοι μαζί ας διώξουμε τους βαρβάρους απ'τα ιερά μας χώματα.

  << τοὺς φρονίμους τῶν ἀνθρώπων αἱ τῶν πονηρῶν  τέχναι οὐ λανθάνουσιν.  >> Αίσωπος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου