ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γιαχβέκιας μέσα από τα μάτια του ''μεγάλου'' ευνουχισμένου Θεολόγου Ωριγένη

Τι είπε ο Ωριγένης,ο μέγας Θεολόγος!!! Εδώ λειτουργεί η ετερογονία των σκοπών του Αριστοτέλους.Θέλοντας να απαντήσει στον δωδεκαθεϊστή Κέλσο,ο Βλάξ Ωριγένης{ο οποίος τόσο ηλίθιος ήταν, που έκανε  ευνουχισμό,διότι ''του το είπεν ο Κύριος'' μέσα από τις γραφές !!!!«εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνούχισαν ἑαυτοὺς διὰ τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν» (Ματθαίος 19:12) } φαναιρώνει την ταυτότητα του σχιζοφρενούς-Αλαζόνα και μισάνθρωπου Γιαχβέκια .Λέει λοιπόν ο ευνουχισμένος Γιαχβολάγνος......


<< Ια και Ιαώ "επώνυμα εστί του ενός και αυτού Θεού" >>


(Ωριγ. Κατά Κέλσου 6.32)






Τουτέστιν,Ο μπαμπάς του υδροβάμωνος μάγου Χριστούλη,ήταν ο θεός των αποκρυφιστών,ο κοτοπουλάκιας....ο Ιαώ !!!!



Αυτός είναι ο ''θεός Δημιουργός σας''  κατά τον Ωριγένη ,το κοτόπουλο?

Μάλιστα έχει πάνω και τα ονόματα των αρχαγγέλων Μιχαήλ,Ραφαήλ,Γαβριήλ,Ουριήλ.Τελικά έχετε μπερδέψει τον θεό σας με τον διάολό σας ή εμάς μας φαίνεται?(Μιάς και είναι το ίδιο πρόσωπο,αντικειμενικά δηλαδή,τις σφαγές του Γιαχβέκια μπορούμε να πούμε ότι θα τις ζήλευε και ο Διάβολος)

Επίσης ξέχασε να αναφέρει ο ευνουχισμένος μισότρελος θεολόγος,ότι το λεκτικό σύνολο ''Ο ΩΝ''(άρθρο και μετοχή) αν ενωθεί,θα παράξει το ουσιαστικό''ΟΩΝ'' που είναι το...αυγό στα αρχαία Ελληνικά.Συνυπολογίστε λοιπόν και το κοσμικό ''οων'' των ορφικών και βγάλτε τα συμπεράσματά σας περι κρόνιας θρησκείας και των οφιολατρικών ιερών τους(προσέξτε τα πόδια του Ιαώ).

Ξαναπέστε τίποτα για τους αρχαίους Φιλοσόφους (ΆΠΑΝΤΕΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ) και θα ανεβάσουμε κι άλλες πληροφορίες με πηγές ,φωτογραφίες κτλ. για να αποδείξουμε το αυτονόητο,ότι ο Γιαχβέκιας δεν είναι τίποτα άλλο απο μια τριχούλα των όρχεων του πραγματικού Θεού ή ΟΝΤΟΣ.Θρήσκοι τραβάτε στο ψυχιατρείο να μάθετε τι εστί<< γνώθι σεαυτόν>> και τι εστί χρησιμοποιώ την Λογική και τις γνώσεις μου δια να διαμορφώσω άποψη για την πραγματικότητα.Οποιος χρησιμοποιεί Δόγμα (μη Λόγο) δια να αποδείξει το παράλογο (π.χ γεννάνε οι παρθένες) λέμε ότι παραλογίζεται και συνεπώς έχει σαλτάρει.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και μην ξεχνάτε ότι 25 Δεκεμβρίου γεννήθηκε και ο Ἄττης και ο   Κρίσνα και ο Χόρους/Οσιρις  και ο Διόνυσος και ο Μίθρας των Περσών και  Ζωροάστρης, Ζαρατούστρα (Ζαραθούστρα) ή Ζαρτόστ (ιδέ και μάγους με τα δώρα κτλ),όλοι από Παρθένα μαμά (παλιό το κόλπο) ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!



ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΣΟΥ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ''ΦΟΒΟ'' ΤΟΥ ''ΚΥΡΙΟΥ'' ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?-ΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ( ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ,)ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ.


ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ,ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΤΑΕΙ  Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ''ΜΕΣΣΙΑΣ'' ΚΑΙ ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ'' ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ (ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ) ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ''ΘΑΝΑΤΟ..''(ΣΑΜΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ? )


Λύκος λιμώττων περιῄει ζητῶν τροφήν. Γενόμενος δὲ κατά τινα τόπον. ἤκουσε παιδίου κλαίοντος καὶ γραὸς λεγούσης αὐτῷ· «Παῦσαι τοῦ κλαίειν· εἰ δὲ μή, τῇ ὥρᾳ ταύτῃ ἐπιδώσω σε τῷ λύκῳ.» Οἰόμενος δὲ ὁ λύκος ὅτι ἀληθεύει ἡ γραῦς, ἵστατο πολλὴν ἐκδεχόμενος ὥραν. Ὡς δ᾿ ἑσπέρα κατέλαβεν, ἀκούει πάλιν τῆς γραὸς κολακευούσης τὸ παιδίον καὶ λεγούσης αὐτῳ· «Ἐὰν ἔλθῃ ὁ λύκος δεῦρο, φονεύσομεν, ὦ τέκνον, αὐτόν.» Ταῦτα ἀκούσας ὁ λύκος ἐπορεύετο λέγων· «Ἐν ταύτῃ τῇ ἐπαύλει ἄλλα μὲν λέγουσιν, ἄλλα δὲ πράττουσιν.» 


ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΩΣ (ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ) ΤΗΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ/ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ/ΑΠΟΨΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΟΣ Η' ΠΟΜΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.


Δείτε μερικές πηγές  και απολαύστε άφθονο γέλοιο ,προσφορά των θρησκειών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου